Digitale Kopie: 10€ 

Je ontvangt per e-mail de originele foto in hoge resolutie. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te doen wat je maar wilt met de foto; gebruik de foto als bureaubladachtergrond, gebruik de foto op je website, of bedruk je favoriete koffiemok. Het is aan jou.

Ingelijste print

Je krijgt de foto in een simpele zwarte lijst, direct klaar om opgehangen te worden aan de muur. De foto's zijn te bestellen in verschillende formaten:

  •  10 x 15 - €15
  •  15 x 20 - €20
  •  30 x 40 - €25

Toch liever een ander formaat of een andere lijst? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Print op plexiglas of aluminium

Je kunt ook kiezen voor een foto geprint op aluminium of plexiglas voor een bijzonder effect zodat Friso's foto's nog mooier uitkomen. Aangezien deze optie maatwerk vereist doen wij een vrijblijvende prijsopgave naar aanleiding van je wensen. Een kostenindicatie voor deze mogelijkheid: 

  • 30 x 20cm - ca. €60
  • 60 x 40cm - ca. €95

Levering

Als je in Amsterdam woont bezorgt Friso je fotoprint aan huis. Voor adressen buiten Amsterdam worden verzendkosten à 7,50€ gerekend. Digitale versies worden per e-mail verstuurd. 

De levertijd is ca. één week.  

 

Bestelinstructie

Gebruik onderstaand formulier om de foto's te bestellen. Vul je gegevens in en vul in onder 'Bestelling' de volgende informatie in:

  1. Noteer nummer van de foto (bijv. summer_01)
  2. Noteer printvorm (bijv. digitaal/ingelijst/plexiglas/aluminium)
  3. Noteer het formaat (bijv. 10x15/15x20/30x40)
  4. Noteer overige opmerkingen of wensen
Naam
Naam